Bespaar tot wel 95% aan energiekosten!

2 jaar garantie op lampen

 14 dagen bedenktijd

 Gratis verzonden vanaf  € 50(anders €5,99)

 Afhalen mogelijk 

 Voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Alle  lampjes / breedstralers worden voor verzending getest op een juiste werking

Webshop Keurmerk rochs cebozorg door post nlveilig betalen

Privacy- en cookieverklaring Ledmonster.nl

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.

Via www.ledmonster.nl worden persoonsgegevens verzameld en worden er cookies geplaatst. Privacy is voor Ledmonster.nl (verder: Ledmonster.nl) van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Ledmonster.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Ledmonster.nl.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van www.ledmonster.nl krijgen wij de volgende informatie over jou:

  • NAW-gegevens

  • Telefoonnummer

  • Factuuradres

  • Bedrijfsgegevens

  • Emailadres

  • IP-adressen

  • Betalingsgegevens

  • Eventuele persoonsgegevens die door jou worden ingevuld als inhoud van een bericht.

De wet noemt dit “persoonsgegevens” en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden. Dit lees je hieronder.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken indien je hiervoor geen toestemming hebt gegeven, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die je met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is.

Je account
Voor bepaalde onderdelen van onze website moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst. We bewaren deze informatie zo lang als je account bestaat. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Toegang portaal
Via ons portaal krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen voor jouw webwinkel. Wij houden bij wat je gedaan hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is.

We bewaren deze informatie zo lang als je klant bij ons bent, en zes maanden daarna. Dit is nodig voor onze bedrijfsvoering en om klachten af te kunnen handelen. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Dit zijn bijvoorbeeld factuurgegevens die wij voor de Belastingdienst 7 jaar moeten bewaren.

Een abonnement afsluiten
Je kunt bij Ledmonster.nl na de gratis proefperiode een betaald abonnement afsluiten. Hierbij gebruiken wij je persoonsgegevens om de betaling middels incasso of overschrijving af te handelen. Wij krijgen informatie over je betaling van je bank.

We bewaren deze informatie zo lang als het abonnement bestaat, en zes maanden daarna. Dit is nodig voor onze bedrijfsvoering en om klachten af te kunnen handelen. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Wij moeten bijvoorbeeld bewijs van je aankoop en je factuur zeven jaar bewaren van de Belastingdienst.

Ondersteuning
Ledmonster.nl kan (technische) ondersteuning bieden. Soms vindt deze ondersteuning plaats binnen jou inlog-omgeving. We kunnen dan de gegevens zien, die hierin staan opgeslagen. We zullen met deze gegevens echter niets doen, tenzij dat noodzakelijk is om de ondersteuning uit te voeren. Soms kunnen we ook gegevens van jou klanten zien. Voor deze gevallen sluiten wij een verwerkersovereenkomst met jou.

Nieuwsbrief
Wij willen jou graag informatie sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail (nieuwsbrief). In onze berichten lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten of producten of diensten van onze partners. We informeren je in die e-mails ook over updates van onze software. Je e-mailadres wordt alleen met je uitdrukkelijke toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame of het abonnement op de nieuwsbrief opzeggen. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet je bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot de vragen of verzoeken zijn afgehandeld.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst, als wij daarvoor toestemming van jou hebben gekregen of wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Dit zijn:

  • De hostingpartij;

  • Het datacenter;

  • Het marketingbureau dat de nieuwsbrieven namens ons verstuurt;

  • De leverancier van onze administratietool en ons administratiekantoor;

  • De partijen die cookies aanleveren, zie hieronder.

Cookies

Op www.ledmonster.nl gebruiken we cookies. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het device (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het device. Ledmonster.nl.nl gebruikt de cookies om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies);

  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);

  • Het surfgedrag op de website analyseren en het bepalen van trends voor toekomstige advertentiedoeleinden (tracking cookies);

  • de mogelijkheid om de informatie van onze website te delen via social media kanalen (social media cookies).

Wanneer je Ledmonster.nl .nl voor het eerst bezoekt, wordt er een pop-up getoond waarin wordt aangegeven dat als je op ‘akkoord’ klikt, je de cookies accepteert. Op het moment dat je op akkoord klikt, geef je ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. Het staat je vrij om cookies uit te schakelen middels de browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

 

PLAATSER

DOEL

VERVALT NA

Google Tag Manager

(Google LLC)

Deze cookies maken het mogelijk om scripts van andere cookies in te laden. Google Tag Manager is puur technisch en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van persoonsgegevens.

 

LiveZilla

(chat/ticket software)

Onze livechat en ticket software plaats verschillende cookies. Deze cookies maken het gebruik van onze chatfunctie mogelijk. Met deze software kunnen wij ook realtime zien waar bezoekers zich bevinden op de website en deze ook volgen. Tevens kunnen wij hierdoor de al gevoerde chats koppelen aan de bezoeker. Hierdoor kunnen wij de bezoeker of klant beter en sneller helpen bij vragen omtrent onze diensten. Alle data is in eigen beheer op Shoppagina servers, en wordt niet gedeeld met externe partijen.

 

Google Analytics

(Google LLC)

Deze cookies gebruiken wij zodat Google ons inzicht kan geven in hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om ons informatie over de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden. De informatie die we daarbij verkrijgen wordt met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wij hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met Google waarin afspraken zijn vastgelegd over de omgang met de verzamelde gegevens. Hierin hebben wij Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google kan echter informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier verder geen invloed op. Meer informatie over de gegevensverwerking kun je vinden in de Privacy Policy van Google.

Sessie of maximaal na 2 jaar

Double Click

(Google LLC)

Doubleclick gebruikt deze cookies voor advertenties die zij over het hele internet laten zien. Middels deze cookies wordt aan je als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat je onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien te krijgt. Zie voor meer informatie de Privacy Policy van Google.

 

Facebook Connect

(Facebook)

Deze cookie zorgt ervoor dat de facebook like button zichtbaar en klikbaar is. Zie voor meer informatie het Cookiebeleid van Facebook.

 

Google+ Platform

(Google LLC)

Deze cookie wordt gebruikt voor de ‘follow’ knop. Door deze cookie kun je direct onze pagina aan je profiel of interesses toevoegen. Zie voor meer informatie de Google+ Platform Buttons Policy.

 

Linkedin Widgets

(LinkedIn)

Deze cookie wordt door LinkedIn geplaatst, zodra je op de ‘follow’ knop klikt. Zie voor meer informatie het Cookiebeleid van LinkedIn.

 

Bing Ads

(Microsoft Advertising)

Bing Ads zorgt er voor dat klanten Shoppagina.nl beter kunnen vinden en verzamelt gebruik- en prestatiegegevens van onze website. Voor meer informatie zie de Privacy statement van Microsoft

 

 

Technische of functionele cookies
Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat jouw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Zo kunnen er, bijvoorbeeld, cookies worden gebruikt om lettertypes goed te renderen, om jouw gebruikssessie te kunnen onthouden op de webserver zodat je de website kunt bekijken, of om een zoekterm te onthouden waarop wordt gezocht binnen de website of een gekozen filter.

Analytische cookies
Verder maken wij gebruik van cookies om inzichten te verkrijgen in het gebruik van onze website, en om deze aan de hand van deze inzichten te verbeteren en hiermee het gebruiksgemak te verhogen.

Advertentie cookies
Deze site maakt gebruik advertentie cookies, zodat het online advertentieaanbod voor jou kan worden verbeterd en wij inzicht kunnen verkrijgen in onze campagneprestaties. Middels deze cookies wordt aan jou als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat je onder andere op websites van derden niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien te krijgt.

Social media cookies
Op onze website vindt je buttons om onze website te promoten op social media. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze social media netwerken zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst nadat je op een share-button heeft gedrukt.

Derde partijen

Wij hebben geen invloed op het gebruik van de data door bovenstaande partijen en/of derden. Lees je de privacyverklaring van deze partijen (welke regelmatig kunnen wijzigen) om na te gaan wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Beveiliging

Ledmonster.nl.nl neemt passende beveiligingsmaatregelen om je persoonsgegevens te beschermen en eist dat ook eisen van partijen die in opdracht van Ledmonster.nl .nl persoonsgegevens verwerken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;

  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;

  • het laten corrigeren van fouten;

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

  • intrekken van toestemming;

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;

  • overdraagbaarheid van gegevens.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Websites van derden 

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Contactgegevens

Ledmonster.nl

Wold 2602


8225BL Lelystad

info@ledmonster.nl


Tel: 0627418010

KVK: 57866422